• Telefoon: +31 (0)45 531 35 47

  • Email: info@dehaanbeveiliging.nl

De Haan Beveiliging

Security for your company

Naast de vele soorten beveiliging die De Haan Beveiliging in huis heeft, is er een enthousiast team binnen ons bedrijf die zich bezig houdt met de organisatie van diverse (muzikale) evenementen. Hierbij verzorgt De Haan Events niet alleen de beveiliging, maar bieden wij een totaalpakket aan.

De Haan Events werkt bij zowel de organisatie als de uitvoering van deze evenementen in de meeste gevallen samen met een vast team van collega bedrijven. Door deze uitstekende samenwerking zijn er korte lijnen waardoor uw wensen in no-time kunnen worden uitgevoerd.

Het voordeel van deze samenwerking is dat de Haan Events hiermee het hele evenementenpakket in huis heeft. Zo zorgt RFI Pyro Events voor alle vuurwerk en confetti effecten, neemt E-volve.nl alle grafische ontwerpen voor hun rekening, zorgt Frösch Events voor ondersteuning van de organisatie en coördinatie en is Partycentra Het Streeperkruis altijd wel in voor een feestje. Uiteraard is het voor De Haan Events ook geen enkel probleem om, op verzoek van u als opdrachtgever, samen te werken met andere bedrijven.

Dus, bent u opzoek naar een veelzijdige partner op het gebied van evenementen? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

-->